Osteopatia Turku | Osteopatia Koski TL

Hinnasto:

Osteopatia, enintään 30min – Koskella 40 €, Turussa 60 €*

Osteopatia, enintään 45min – Koskella 50 €, Turussa 70 €*

Hieronta & urheiluhieronta 45min – Koskella 40€, Turussa 45€.

Purentalihashieronta 30min – Koskella 40€, Turussa 45€

Akupunktio dry needling 30min – Koskella 30€, Turussa 45€

Akupunktio dry needling 45min – Koskella 40€, Turussa 55€

*Osteopaatin vastaanotto voi sisältää kaikkia em. hoitomuotoja.

Mitä Osteopaatin vastaanotolla tehdään?

Vastaanottoni alkaa yleensä henkilötietojen ja sairaushistorian läpikäynnillä. Tämän jälkeen minua erityisesti kiinnostaa tarinasi, eli miksi olet päätynyt vastaanotolle? Kokemuksesi ymmärtäminen on hoitosuunnitelmalle erittäin tärkeää ja siksi ensitapaamisella keskustelemme ongelmastasi (ja sen mahdollisesta historiasta). Tämän pohjalta voin paremmin ymmärtää ongelmasi vaikutusta elämääsi ja mitä tulee kartoittaa kliinisen arvion yhteydessä.

Kliinistä arviota tehtäessä kartoitamme toimintakykyäsi, näkemyksiä kehostasi, uskomuksia vaivaasi liittyen ja liikuntaelimistön nykytilaa. Käytän asiakkaan tutkimuksessa pitkälti tavanomaisia ortopedisia ja neurologisia kliinisiä testejä. Joskus vointiasi voidaan kartoittaa kyselykaavakkein tai ihan vain keskustelemalla nykytilastasi. Tarinasi ja kliininen arvio antavat minulle ”työdiagnoosin” joka toimii pohjana, kun laadimme hoitosuunnitelmaa.

Tarinasi ja arvioni myötä keskustelemme havainnoistani ja siitä, mitä haluaisit tehdä vointisi parantamiseksi. Tarjoan aina uusimpaan tutkimustietoon ja kokemukseeni perustuvia lähestymistapoja, mutta koska meidän tulee toimia tiiminä, en voi vain vaatia sinulta asioita, jotka eivät vastaa odotuksiasi tai jos et ymmärrä miksi esimerkiksi ehdotettuja harjoitteita tulisi tehdä.

Hoitosuunnitelma laaditaan sinun tavoitteiden mukaisesti, oli kyse sitten kivun lievittämisestä, kivuttomasta liikkumisesta, arkisista askareista selviytymisestä tai huippu-urheilusta. Tavoitteidesi saavuttamiseksi voidaan käyttää useita erilaisia lähestymistapoja, yleisimpiä näistä ovat harjoitusterapia, tavoitetta edustava treenaaminen tai asteittainen haastavien aktiviteettien lisääminen. Kivun lievitykseen käytän useita erilaisia hoitomuotoja kuten: Nivelmobilisointia ja -manipulointia, hierontaa, dry needling:iä, akupunktiota, sähkö-akupunktiota, itsemobilisointi- ja rentoutusharjoitteita yms.

Kun koet olevasi tilanteesi hallinnassa, eivätkä kivut enää häiritse arkeasi ja voit käyttää kehoasi ajattelematta sitä, minun työni on tehty.