Voimavalmennus Turku | Voimavalmennus Koski TL

Voimavalmennus Turku ja Koski

Voimavalmennus – 100 €/4vk*

  • Tavoitteitasi edustava treeniohjelma
  • Treenien reaaliaikainen seuranta
  • Kuukausittaiset live- tai etätapaamiset
  • Valmennusalusta treenien kirjaukseen ja seurantaan (Truecoach)
  • Kommunkointiyhteys avoinna valmennusalustalla ma–pe
  • Sopii myös aloittelijoille!**
 

* 4 viikkoa aktiivista harjoittelua.

** Aloittelijoiden kanssa tehdään 2 ohjattua treeniä, jotta yleiset liikemallit tulee tutuksi 50-70€/treeni.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tai haluat lisätietoja valmennuksesta, yhteystiedot ja yhteydenottolomake löytyy täältä

Mikä voimavalmentaja? 

Voimavalmentajalla tarkoitetaan ammattilaista joka ymmärtää ihmiskehon biomekaniikkaa, sekä liikuntaelimistön fysiologiaa. Käytän tätä titteliä, koska osaamiseni on keskiverto personal traineria laajempi (osteopaatin opintojen ja jatkokoulutusten myötä). Titteli edustaa myös paremmin sitä mitä haluan ihmisille viestiä kuntosaliharjoittelussa, mielestäni kaikkien pitäisi nähdä ja kokea miten vahva heidän kehonsa voi olla. Olen valmistunut personal traineriksi 2015 (15op) ja tehnyt valmmennustöitä siitä lähtien. Suoritin 2022 keväällä vuoden mittaisen (30op)  Liikuntalääketieteen ja valmennusopin koulutuksen XAMK:issa..

Minun valmennuksessa sovellamme tutkittua tietoa ja kokemusta, näitä hyödyntämällä voimme suunnitella harjoittelujaksoja sinun tavoitteiden tai lajisi vaatimusten mukaisesti. Oli tavoitteesi sitten kovempi penkkitulos, nopeammat sprintit, isommat hauikset, vammojen ennaltaehkäisy tai parempi terveys, keksimme varmasti yhdessä sopivan suunnitelman! Harjoitettavista ominaisuuksista vahvuuksiani ovat voima-, nopeusvoima- ja lihasmassaharjoittelu, mutta olen työskennellyt myös kestävyyslajien harrastajien kanssa.

Mielestäni hyvä valmennus perustuu aina yksilön tarpeita edustavaan ohjelmointiin ja kokonaisvaltaisen kuormituksen seurantaan. Hyvä valmentaja tunnistaa myös ne ei-fyysiset kuormitustekijät, kuten psykologisen ja sosiaalisen stressin. Valmentajan pitää myös osata ohjata harjoittelun kulkua erilaisissa arkea ravistelevissa tapahtumissa kuten, perheeseen liittyvät huolet, vanhat vammat, työkuvioiden muutokset yms. Hyvä valmentaja osaa reagoida nopeasti, kun treenit tai yksilön arki alkaa olla liian kuormittavaa. 

Fiksussa treenissä tehdään se mitä tarvitsee, eikä sitä mitä pystytään!