Valmennuspalvelut

Mikä voimavalmentaja? (hinnaston löydät sivun lopusta)

Voimavalmentajalla tarkoitetaan ammattilaista joka ymmärtää ihmiskehon biomekaniikkaa, sekä liikuntaelimistön fysiologiaa. Käytän tätä titteliä, koska osaamiseni on keskiverto personal traineria laajempi (osteopaatin opintojen ja jatkokoulutusten myötä). Titteli edustaa myös paremmin sitä mitä haluan ihmisille viestiä kuntosaliharjoittelussa, mielestäni kaikkien pitäisi nähdä ja kokea miten vahva heidän kehonsa voi olla. Olen käynyt vuoden mittaisen personal trainer koulutuksen 2014-2015 ja tehnyt valmmennustöitä siitä lähtien. Tällä hetkellä opiskelen XAMK:issa liikuntalääketieteen ja valmennusopin perusteita.

Minun valmennuksessa sovellamme tutkittua tietoa ja kokemusta, näitä hyödyntämällä voimme suunnitella harjoittelujaksoja sinun tavoitteiden tai lajisi vaatimusten mukaisesti. Oli tavoitteesi sitten kovempi penkkitulos, nopeammat sprintit, isommat hauikset tai parempi terveys ja jaksaminen, keksimme varmasti yhdessä sopivan suunnitelman! Harjoitettavista ominaisuuksista vahvuuksiani ovat voima-, nopeusvoima- ja lihasmassaharjoittelu, mutta olen työskennellyt myös kestävyyslajien harrastajien kanssa.

Mielestäni hyvä valmennus perustuu aina yksilön tarpeita edustavaan ohjelmointiin ja harjoittelun seurantaan. Hyvä valmentaja tunnistaa mahdolliset esteet harjoittelulle, sekä kehittää strategioita näiden ylittämiseksi. Tällaisia voi olla esim. perhe, työkiireet, vanhat vammat, kuntosalin kaluston puute yms.

Valmennus käytännössä

Valmennus hoidetaan pääasiallisesti etänä ja valmennuspalavereja pidetään noin kerran kuukaudessa, nämä kestävät yleensä 30-60min. Tapaamisella käymme läpi asetettuja tavoitteita, sekä tarkastelemme mahdollisia kehityskohtia, mikäli tarpeellista, voimme hyödyntää Kosken liikuntahallin salia tai Turussa Verkahovin salilla. Valmennuksen aikana valtaosa yhteydenpidosta ja harjoittelun seurannasta hoidetaan sähköisesti mm. whatsappilla, sheets:illä ja videoanalyyseillä. Etävalmennuksessa hyötynä on nopea yhteydenpito ja muutokset harjoitteluun jos elämäntilanteesi muuttuu tai palautuminen tuntuu olevan heikkoa. Olen vähintään viikoittain yhteydessä kaikkiin valmennettaviini, siten pysyn kärryillä mitä arjessa ja treenissä tapahtuu. 

Ensitapaamisella kesto vaihtelee 60-90 minuutin välillä, käymme tällöin läpi tavoitteesi, testaamme lähtötason ja teknisen osaamisen. Urheilijoiden ja kokeneempien nostajien kanssa pärjätään usein pelkällä etävastaanotolla, olettaen perus kyykky-, veto- ja punnerrusliikkeiden olevan tuttuja. Aloittelijoiden kanssa ensitapaamisella valtaosa ajasta käytetään kuntosalilla suoritustekniikkojen harjoitteluun, jotta voit aloittaa treenaamisen määrätietoisesti ja itsevarmasti!

Koska pääasiallinen työni on tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus, tämä palvelu on käytettävissä myös niille, ketkä painivat vamman kanssa tai omaavat vanhoja rasitusvammoja.

Aloittelijan kuntosalikurssi – 300€

Tämä paketti on suunnattu aloittelijoille tai historiassa kuntosalia harrastaneille. Kurssi kestää 3 kuukautta jonka aikana tapaamme 4 kertaa. Tapaamiset ovat pääasiassa kuntosalilla, jotta voit tulla itsevarmaksi voimailijaksi. Kurssin aikana käymme läpi sinun tavoitteiden mukaisten harjoitteiden suoritustekniikat, laadimme yksilöllisen ohjelman ja koko kurssin ajan pidämme viikoittain yhteyttä whatsappin avulla. Kurssin aikana usein käsittelemme myös ravitsemusta ja hyödynnämme erilaisia keinoja parempien ruokailutottumusten omaksumiseksi. Loppuen lopuksi, sinä määrität tavoitteet ja me keksimme yhdessä miten niihin päästäisiin.

Yksilövalmennus – 100€ kuukaudessa

Valmennus soveltuu aloittelijoista urheilijoihin. Ensitapaamisella yleensä arvioimme lähtötasoa salilla jonka pohjalta laadimme yksilöllisen harjoitteluohjelman. Yksilövalmennus sisältää tavoitteidesi mukaisen ohjelmoinnin, viikoittaisen etätuen, palautumisen seurannan, ravitsemuksen perusteet ja yhden etä- tai lähitapaamisen kuukaudessa. 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tai haluat lisätietoja valmennuksesta, ota yhteyttä!