Valmennuspalvelut 80€/kk

Tarjoan yksilövalmennusta aloittelijoille, kehittyneille kuntoilijoille sekä urheilijoille lajikohtaisen suorituskyvyn tueksi. Olen valmistunut personal traineriksi vuonna 2015 ja tehnyt liikunta-alan töitä siitä lähtien. Osteopaatin opinnoissa ja niiden ohella olen lukenut paljon liikuntafysiologiaa. Valtaosa valmennustyöstäni on tehty aktiiviliikkujien ja urheilijoiden kuntoutuksen yhteydessä.

Voimavalmentajalla tarkoitetaan ammattilaista joka ymmärtää ihmiskehon biomekaniikkaa sekä liikuntaelimistön fysiologiaa. Näillä tieteellisillä periaatteilla voidaan suunnitella harjoittelujakso sinun tavoitteiden tai lajisi vaatimusten mukaisesti. Oli tavoitteesi sitten kovempi penkkitulos, nopeammat sprintit, isommat hauikset, parempi terveys tai vain uuden harrastuksen aloittaminen, keksimme varmasti sinulle sopivan suunnitelman! Harjoitettavista ominaisuuksista vahvuuksiani ovat voima-, nopeusvoima- ja lihasmassaharjoittelu.

Palveluni perustuu yksilön tarpeita edustavaan ohjelmointiin ja harjoittelun seurantaan, tämä tapahtuu pääasiassa kerran kuukaudessa tapahtuvalla vastaanotolla tai treenillä. Tapaamisella käymme läpi asetettuja tavoitteita sekä tarkastelemme mahdollisia kehityskohtia. Valmennuksen aikana valtaosa yhteydenpidosta hoidetaan sähköisesti.

Ensitapaamiselle varataan noin 90min aikaa, ensitapaamisella käymme läpi tavoitteesi, testaamme lähtötason ja teknisen osaamisen. Urheilijoiden kanssa voidaan tarvita pari tapaamista valmennussuhdetta aloittaessa. Aloittelijoiden kanssa ensitapaamisella valtaosa ajasta käytetään kuntosalilla nostotekniikoiden opetukseen jotta voit aloittaa harjoittelun itsevarmasti!

Koska pääasiallinen työni on tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus, tämä palvelu on käytettävissä myös niille ketkä painivat vamman kanssa tai omaavat vanhoja rasitusvammoja.

Valmennuksen hinta: 80€ per kuukausi, valmennuksen kesto määräytyy sinun tarpeidesi mukaan.

Valmennus sisältää yksilöllisen ohjelmoinnin, sähköisen seurannan ja yhden tapaamisen kuukaudessa. Mikäli tarvitaan extra tapaamisia, näiden hinta on edullisempi. 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tai haluat lisätietoja valmennuksesta, ota yhteyttä!